.::موبایل هوشمند::.
صفحه اول تماس با ما RSS                     قالب وبلاگ
  
.::موبایل هوشمند::.
.::موبایل هوشمند::.
علی سلمانی دو شنبه 6 شهريور 1391برچسب:,

بررسی تخصصی سونی  Xperia neo L

 

معرفی

 

این گوشی یکی دیگر از سری گوشی‌های اکسپریای سونی است که قصد دارد بین قیمت و کارآیی یک تعادل برقرار کند. Neo L دنباله‌ی سری موفق گوشی‌های neo است، اما ایندفعه به یک صفحه‌ی بزرگ‌تر مجهز شده است و ساختار و طراحی آن نیز متفاوت شده است. آیا این گوشی ارزش هزینه و وقت را دارد؟ در زیر به این سوال پاسخ خواهم داد.

 

طراحی

 

این گوشی یک گوشی ساده از سری neo است.اگر این گوشی را از نزدیک مشاهده کرده باشید متوجه خواهید شد که این گوشی به خانواده گوشی‌هایی که دارای اندازه‌ای کشیده و دکمه‌های سخت افزاری در قسمت زیر خود هستند تعلق دارد.شاید این دکمه‌ها زیاد خوشایند نباشند اما ما فکر می‌کنیم که بسیار خوب هستند زیرا ما احساس راحتی در فشردن آن‌ها داشتیم و به نظر می‌آید از آن دکمه‌های لمسی که در زیر گوشی‌ها قرار دارند بهتر کار می‌کنند.

 

 

در هنگام دست گرفتن این گوشی یک احساس از دست گرفتن یک گوشی پلاستیکی با کیفیت کم را القاء می‌کند که این پلاستیک دارای دو رنگ سفید و سیاه است که شما می‌توانید یکی از آن‌ها انتخاب کنید. همچنین بعد از چند دقیقه از این گوشی شما می توانید تمام قسمت‌های گوشی اثر انگشت را مشاهده کنید. تمامی قسمت‌ها به خوبی و محکم کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند و هیچ فاصله‌ای میان آن‌ها نمی‌باشد.

 

 

 

همچنین این دستگاه نسبت به گوشی‌های موجود در بازار ضخامت زیادی دارد و 12.2 میلیمتر ضخامت این دستگاه است که تا حدودی ضخیم است و وزن دستگاه 131.5 گرم است که وزن زیادی برای یک گوشی 4 اینچی نمی‌باشد.

 

در قسمت بالایی گوشی خروجی صدای 3.5 میلیمتری و یک چراغ کوچک قرار دارد که برای اخطارها و اطلاع برای نیاز به شارژ گوشی به کار می‌رود و در سمت راست گوشی کلید تنظیم صدا و کلید پاور قرار دارند، در سمت چپ گوشی نیز داک اتصال دهنده microUSB  قرار دارد که از آن برای شارژ و اتصال گوشی به رایانه می‌توان استفاده کرد،در قسمت پایین گوشی نیز میکروفون و یک شیار وجود دارد که از این شیار می‌توان برای باز کردن درب گوشی استفاده کرد.

 

 

 

صفحه نمایش

 

دستگاه به یک صفحه نمایش 4 اینچی ال سی دی و دارای نور پس زمینه‌ی LED با کیفیت 480 x 854 مجهز شده است. در اینجا تکنولوژی موتور براویای به کار برده شده رنگ‌ها را قویتر و بهتر نمایش می‌دهد و باعث می‌شود از دیدن رنگ‌ها در آن صفحه لذت بیشتری ببرید. اندازه این صفحه نمایش بسیار مناسب است و همچنین تراکم پیکسلی به کار گرفته شده در آن نیز از تمامی همنوعان این گوشی بیشتر است، اما خیلی بهتر می‌شد اگر این صفحه نمایش به یک محافظ ضد اثر انگشت مجهز می‌شد زیرا بدون این محافظ بعد از چند بار کار کردن با صفحه گوشی اثر انگشت‌های بسیاری بر روی آن قابل روئیت هستند.

 

 

در رابطه با زاویه‌ی دید و خوانایی صفحه در زیر نور خورشید این صفحه نمایش یک حد متوسط را دارد، کج کردن دستگاه کمی باعث از بین رفتن رنگ‌ها خواهد شد ولی چیزی نیست که خیلی بر روی دید تاثیرگذار باشد، اما از صفحه نمایش‌های کنونی به کار رفته در گوشی‌های رده بالا بسیار دور است.

 

 

رابط کاربری و کارکرد

 

سونی neo L می‌تواند به اینکه بر خلاف گوشی‌هایی که با آن عرضه شدند از ابتدا با نسخه‌ی آندروید بستنی حصیری ارائه شده است بر خود ببالد.

 

سونی در این گوشی نسخه‌ی Timescape خود را بهبود داده است اما اگر شما یک گوشی اکسپریا که در ابتدا از نسخه‌ی آندروید لانه زنبوری استفاده می‌کرده است داشته‌اید و اکنون آن را به بستنی حصیری بروزرسانی کرده اید هیچ تفاوت زیادی بین گوشی شما و نسخه‌ی به کار رفته در این گوشی مشاهده نمی‌کنید و به راحتی می‌توانید درک کنید که نسخه‌ی موجود در neo L  به چه صورتی است.

 

این نسخه‌ی از آندروید به کار رفته در neo L دارای 5 صفحه خانگی است که امکان اضافه یا کم کردن این صفحات وجود ندارد و در قسمت پایین صفحه نیز 4 میانبر وجود دارد که هم می‌تواند به شکل تکی باشند و هم می‌توانند به شکل یک فولدر باشند.

 

در اینجا ویجت‌های مخصوص خود سونی نیز به همراه ویجت‌های اصلی آندروید قرار گرفته‌اند و یک ویژگی خوبی که در دیگر گوشی‌های اکسپریا وجود ندارد و در این گوشی دیده می‌شود این است که در هنگام قفل صفحه نیز می‌توان پخش کننده موزیک را کنترل کرد.

 

 

در این گوشی صفحه کلید نیز همان صفحه کلید مخصوص آندروید نمی‌باشد و وقتی که با آن کار کردیم فهمیدم که دقت نسبتا خوبی دارد. ما رنگ خاکستری صفحه کلید را دوست نداشتیم.

 

 

پردازشگر و حافظه

 

جالب است که در دنیا سخت افزارهای مختلفی برای نرم‌افزارها سخته می‌شود،سونی neo L دومین نسل چیپ‌های Snapdragon را در خود دارد پردازشگر این گوشی کوآلکوم MSM8255 با سرعت 1 گیگاهرتز و تک هسته‌ای می‌باشد رم این گوشی نیز 512 مگابایت است. این چیپ یکی از چیپ‌هایی است که در گوشی‌های زیادی استفاده شده است اما به نظر می‌رسد که به پایان عمر خود نزدیک می‌شود.

javahermarket

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





اسلایدر